Tietosuoja

Keräämme asiakasrekisteriä ja tietoa sivuillamme vierailijoista vain Viking Motors Oy:n sisäiseen käyttöön. Emme luovuta tai myy tietoja eteenpäin kolmannelle osapuolelle.

TIETOSUOJASELOSTE

Henkilötietolaki (523/1999) 10§

1. Rekisterinpitäjä
Viking Motors OY
Läkkisepäntie 20 
00620 Helsinki
Puh: 040 037 7517
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Vitali Nalesnik
Läkkisepäntie 20 
00620 Helsinki
Puh: 040 037 7517
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


3. Rekisterin nimi
Viking Motors Oy:n asiakas ja markkinointirekisteri


4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.


5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri voi sisältää seuraavia henkilö- ja yhteystietoja, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Lisäksi rekisterissä voimme säilyttää mm. ajoneuvon tiedot, ajoneuvon omistajan ja haltijan tiedot. Rekisteri pitää myös antamasi tarpeelliset tiedot valitsemaasi laskutustapaa varten, jotka saattavat olla esimerkiksi henkilötunnus tai laskutusosoite.
Säilytämme rekisterissä myös tiedot antamastasi palautteesta, viestien vaihdoista ja muista yhteydenotoista asiakaspalvelumme kanssa sekä tiedot markkinointisuostumuksista ja -kielloista.


6. Säännönmukaiset tietolähteet
Henkilötietoja kerätään verkosivuilta yhteydenottolomakkeiden täytön yhteydessä. Lisäksi henkilötietoja voidaan kerätä yrityksen muista käytössä olevista tietojärjestelmistä sekä rekisterinpitäjän toimintoihin liittyvistä sosiaalisista medioista, mikäli henkilö on antanut erikseen kirjallisesti suostumuksen tietojen käytölle Viking Motors autokorjaamon asiakas- ja markkinointirekisterissä tai hyödyntämisestä markkinointitarkoituksiin. Henkilötietoja voidaan täydentää myös muista yrityksen hallinnoimista, keräämistä tai ostamista henkilötietoja käsittelevistä palveluista.
Keräämme käyttäjistä verkkosivujen sisällön käytön perusteella tietoja evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla. Näitä tietoja ei yhdistetä Viking Motors autokorjaamon asiakas- ja markkinointirekisterin kanssa. (ks. kohta Tietoa evästeistä verkkosivuilla).


7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Rekisterinpitäjä voi luovuttaa tietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa muun muassa rekisterinpitäjän valikoimille yhteistyökumppaneille markkinointitarkoituksiin, ellei rekisteröity ole kieltänyt tietojensa tällaista luovuttamista.
Henkilötietoja voidaan lisäksi luovuttaa voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa tuomioistuimelle, poliisille tai ulosottoviranomaiselle.


8. Tietojen siirto Euntai ETA:n ulkopuolelle
Tietoja voidaan siirtää Euntai Euroopan talousalueen ulkopuolelle henkilötietolain sallimalla tavalla.


9. Rekisterin suojauksen perusteet
Rekisterissä olevat henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä. Tietojen siirto lomakkeiden avulla on sähköisesti suojattu. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa ja niiden käyttöön ovat oikeutettuja vain ne työntekijät ja yhteistyökumppanit, joilla on työnsä puolesta oikeus käsitellä tietoja.


10. Tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa häntä koskevat asiakas- ja markkinointirekisterissä olevat tiedot. Kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. Tarkastuspyyntö voidaan myös esittää henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän toimipaikassa yllä mainitussa osoitteessa. Tarkastuspyyntöihin vastataan mahdollisimman nopeasti.


11. Tiedon korjaaminen
Rekisteröidyillä on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin sekä mielipide- ja markkinatutkimukseen ja oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ottamalla yhteyttä rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tai ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjän asiakaspalveluun. Muutokset rekisteriin pyritään suorittamaan viimeistään kuukauden kuluessa ilmoituksesta.

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Copyright © 2020. Designed by Viking Motors