3D Nelipyöräsuuntaus

Viking Motorsissa nelipyöräsuuntaukset tehdään nykyaikasella HOFMANN Geoliner 3D-suuntauslaitteella.

Ohjauskulmat kannattaa tarkistuttaa vähintään kerran vuodessa. Ohjauskulmien tarkistus on hyvä tehdä varsinkin talven jälkeen. Nelipyöräsuuntaus on hyvä tehdä myös silloin, jos renkaat kuluvat epätasasisesti tai renkaaseen on kohdistunut kova isku.
Alustasarjan asennuksen jälkeen nelipyöräsuuntaus on äärimmäisen tärkeä auton ajo-ominaisuuksien ja renkaiden kulumisen kannalta.

HOFMANN 3D-suuntauslaitteet käyttävät uusinta tekniikkaa pyöränsuuntauksessa. Ainutlaatuiset ominaisuudet mahdollistavat säätö- ja vianhakumahdollisuuksia, joita on erittäin hankalaa, ellei jopa mahdotonta tehdä perinteisillä suuntauslaitteilla.
Perinteinen mittaustapa on edellyttänyt akseleiden nostamista, vanteenheiton kompensoinnin ja jousituksen heiluttamista luotettavien mittaustuloksien saamiseksi.
HOFMANN Geoliner 650 3D-suuntauslaitteessa ei ole elektronisia mittapäitä. Pyöriin asennetaan komposiittirakenteiset kohdelevyt, jotka eivät sisällä mitään elektroniikkaa. Kohdelevyjen ja suuntauslaitteen välillä ei tarvita mitään johtimia. Tarkat kamerat tunnistavat pyöriin kiinnitetyt kohdelevyt. Suuntausohjelma käyttää kolmiulotteista mallinnusta kunkin pyörän asentokulman laskemiseen. Ajoneuvon nostaminen, ja jousituksen heiluttaminen ei ole tarpeellista tarkan mittauksen suorittamiseksi, ellei ajoneuvon valmistaja sitä edellytä.Reaaliaikaiset mittaustulokset mahdollistavat tarkan vianhaun ongelmatilanteissa.

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Copyright © 2020. Designed by Viking Motors